Urang SUMEDANG korban bokep

Zaman kiwari tos nincak kana predikat super canggih.Hal ieu tiasa katinggal tina prilaku umat manusa nu geus poekkeun jalan.Ayeuna murangkalih alit wae tos teu asa – asa milampah pagawean anu baheula mah dianggap pamali pisan, geura tinggali tempat – tempat rekreasi atawa pangulinan khususna nu aya di kab. Sumedang. bisa dipastikeun nu nuju arameng teh seueur na mah barudak usia sakola..papasangan arameng dina poek bari jeung ngumbar hawa nafsu. Naudzubillah..tsuma naudzubillah asa kareueung nyaksian nage. Prilaku model kitu salah sahiji na tiasa dilantarankeun ku tiasa bebasna nga akses situs – situs anu nyayogian konten – konten nu sabenernamah khusus keur usia dewasa.kusabab sakitu gampangna barudak saukur lalajo atawa nga downlod film bokep tina hape..nu saterasna nyonto naon nu ditinggali tanpa aya kontrol tinu jadi kolot,teu saeutik barudak nu geus poho ngabedakeun mana hade mana goreng, mana halal mana haram, mana dosa mana nu mawa kasalametan.Ku kituna kuring ngjak ka kasadayana hayu urg deukeutkeun diri kanu maha kawasa nyaeta pangeran sadaya alam nu teu aya deui anging Allah nyalira ngarah salamet dunya tur akherat.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


%d blogger menyukai ini: